Ons werkgebied

Perzisch tapijt reinigen

Perzisch tapijt, tips en reiniging advies

wilt u een Perzisch tapijt laten reinigen Een Perzisch tapijt is door veel mensen geliefd als een decoratiestuk voor in de woonkamer of slaapkamer. Het draagt bij aan een gezellige inrichting en geeft u in de winter de gelegenheid om lekker blootsvoets door het huis te lopen. Keerzijde is dat zo’n Perzisch tapijt wel wat onderhoud vraagt en dat mensen soms niet weten hoe ze hieraan moeten beginnen. Wij hebben deze pagina geschreven voor informatie. Mede door onze jarenlange ervaring lukt het ons vrijwel altijd om een Perzisch tapijt vlekvrij, geurloos en zandvrij bij u thuis af te leveren. Het staat u vrij om vragen te stellen over onze reinigingsservice. Chemie? Nee, onze middelen zijn chemie vrij. Urine in een tapijt? Vaak hebben wij daarmee te maken. Uiteraard mag en kan u van ons verwachten dat wij daar alles aan gaan doen om de urinegeur uit het tapijt of vloerkleed te verwijderen.

Regelmatig onderhoud

Als onderhoud is het zeer belangrijk het Perzisch tapijt regelmatig te stofzuigen. Hierbij houdt men best rekening met zowel de zuigkracht van de stofzuiger als de frequentie dat deze activiteit wordt uitgevoerd. Gemiddelde zuigkracht is het meest aangeraden voor stofzuigen van het Perzisch tapijt. Een te hoge zuigkracht kan het tapijt immers beschadigen en de levensduur ervan aanzienlijk verlagen. Eenmaal per week stofzuigen is meer dan voldoende. Bij veel loopverkeer in huis dan minstens twee keer de stofzuiger ter hand nemen.

Perzisch tapijt reinigen, vlekken voorkomen en verwijderen

Ten tweede is het belangrijk om vlekken op een bepaalde, specifieke manier te bestrijden zodat het tapijt niet beschadigd wordt. Wat u zeker moet vermijden is wrijven. Dit is zeer schadelijk voor het tapijt. Bet daarentegen de vlekken op het tapijt met een doek of papier dat kan absorberen. Een handig middeltje voor het verwijderen van vlekken op een tapijt is een spons die gedrenkt is in lauw water en azijn. Overdrijf echter niet met de azijn, een klein scheutje is genoeg. Af te raden is chemische middelen. Deze kunnen de kleuren van het Perzisch kleed aantasten en dat is in de meeste gevallen permanent. Ook voor Perzische vloerkleden diep reinigen neem contact met ons op

Zelf doen of Perzisch tapijt door vakman laten reinigen

Wilt u zelf uw Perzisch tapijt reinigen? Hoeft helemaal niet. De prijs die wij voor het reinigen van vloerkleden vragen zal u verbazen. En, hou er rekening mee dat wij de middelen, machines en de jaren ervaring hebben om een Perzisch tapijt optimaal schoon te maken. Inclusief het impregneren. Mogen wij een vrijblijvende offerte naar u toesturen? Laat u verassen door de prijs die wij aan u opgeven. Sommige klanten hebben meerdere vloerkleden in huis liggen. Gemengd? Geef duidelijk aan of u bijvoorbeeld naast Perzisch ook 2 wollen kleden heeft liggen, geef duidelijk de maten op, is er iets gemorst? Afijn, u begrijpt denk ik wel dat de boodschap: ik wil mijn Perzisch tapijt laten schoonmaken, te kort van tekst is. Inspiratie nodig? Hier leest u meer over Perzische vloerkleden reinigen.

Vraag offerte of informatie

Vloerkleed Reinigers Zuid Holland

Heeft u een schoon tapijt nodig?

Schakel de vloerkleed reinigers van Schoonmaakbedrijf Schoon in. Deze vloerkleed reinigers zijn specialist op het gebied van vloerkleed reinigen.

Wij zijn werkzaam in geheel Zuid Holland en zijn o.a. vaak te vinden in Rotterdam, Den Haag, Schiedam, Spijkenisse, Papendrecht, Leiden, Zoetermeer, Delft en Oegstgeest.