Ons werkgebied

Berber tapijt reinigen

Een Berber tapijt zelf reinigen is mogelijk als u zich maar aan de juiste regels houdt. Berber vloerkleden bestaan in de meeste gevallen uit wol of nylon. Berber tapijt bestaat uit kleine lussen die dicht bij elkaar zijn gemaakt. Doordat het dicht op elkaar is geweven is het beter in staat om vuil te weerstaan dan andere vloerkleden. Bij het ontstaan van vlekken is het noodzakelijk dat deze zo snel mogelijk worden verwijderd. Je moet voorkomen dat het vuil in het vloerkleed dringt. Haal allereerst de vaste delen weg met een lepel, bij als voorbeeld gevallen eten. Dep de vlek met lauwwarm water en een schone niet gekleurde doek. Herhalen als de vlek nog niet verdwenen is. Laat drogen aan de lucht dus geen föhn of iets dergelijks gebruiken. U kunt de vlek ook door ons laten verwijderen. Vloerkleed-reinigen.nl beschikt over gespecialiseerde vlek verwijderingsmiddelen! Uiteraard kunnen wij ook uw Perzisch tapijt reinigen of een Oosters tapijt reinigen.

Nylon Berber tapijten

Nylon berber tapijten reinigen Deze Berber soort is vooral de laatste tijd bijzonder populair aan het worden. Ze zijn minder duur dan wollen Berber tapijten. Nylon is bestand tegen vlekken zoals schimmel en meeldauw terwijl dit bij een wollen Berber tapijt blijvend schade zou veroorzaken. Voor het verwijderen van vlekken moet je een reinigingsmethode toepassen met een laag vochtgehalte. Het reinigt het tapijt het beste en de droogtijd is gering.

Berber tapijt reinigen vlek verwijderingstips

Berber tapijt reinigenDe vlek in je Berber tapijt kan je proberen te verwijderen met de juiste vloeistoffen of poeders. Een Berber tapijt reinigen kan je het beste laten doen door reinigers met verstand van zaken. Ten eerste gebruiken wij wol veilige middelen, en de capaciteit van onze reinigingsmachine is groot. Kleed is niet lang vochtig. Omdat het Berber kleed zo strak is geweven is de droogtijd te lang als u zelf aan de slag gaat. Voordat je gaat reinigen met een vloeistof is het raadzaam eerst het tapijt grondig te stofzuigen. Wrijf nooit een ontstane vlek in het tapijt. Gebruik een goed absorberende doek. Gebruik altijd het juiste schoonmaakmiddel voor het reinigen en koop dat bij de vakman. Interessant om te lezen Tips, hoe kun je zelf een Berber reinigen.

Specialisten berber tapijt reinigen

Het is natuurlijk mogelijk uw Berber tapijt te laten reinigen door de vakman. Hij komt het tapijt ophalen en zal het reinigen met de juiste producten en na een aantal dagen weer terugbrengen. Hoe graag wij dit ook zouden willen, grote vloerkleden halen wij niet op in verband met de grootte en gewicht. Indien het voor u mogelijk is kunnen wij het kleed ook aan huis reinigen. Alleen in Zuid-Holland. Wij kunnen het tapijt, nadat het is gereinigd, ook nog voorzien van een beschermlaag, waardoor het niet zo snel vuil zal worden. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle type vloerkleden, onder andere Perzisch en Oosters tapijt. Uiteraard zijn wij ook de vakman om uw vast tapijt en stoffen meubels te reinigen. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Vraag offerte of informatie

Vloerkleed Reinigers Zuid Holland

Heeft u een schoon tapijt nodig?

Schakel de vloerkleed reinigers van Schoonmaakbedrijf Schoon in. Deze vloerkleed reinigers zijn specialist op het gebied van vloerkleed reinigen.

Wij zijn werkzaam in geheel Zuid Holland en zijn o.a. vaak te vinden in Rotterdam, Den Haag, Schiedam, Spijkenisse, Papendrecht, Leiden, Zoetermeer, Delft en Oegstgeest.