Ons werkgebied

Perzisch tapijt reinigen

Perzisch tapijt reinigen tips, uw Perzische tapijt onderhouden

Perzisch tapijt laten reinigen Een Perzisch tapijt is door veel mensen geliefd als een decoratiestuk voor in de woonkamer of slaapkamer. Het draagt bij aan een gezellige inrichting en geeft u in de winter de gelegenheid om lekker blootsvoets door het huis te lopen. Keerzijde is dat zo’n Perzisch tapijt wel wat onderhoud vraagt en dat mensen soms niet weten hoe ze hier moeten aan beginnen. Deze tekst toont elke eigenaar van een Perzisch tapijt aan hoe ze het reinigen het best aanpakken. Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaringen. Heeft u zelf iets gedaan om schoon te maken, vlekken te verwijderen?

Regelmatig onderhoud

Ten eerste is het zeer belangrijk het Perzisch tapijt regelmatig te stofzuigen. Hierbij houdt men best rekening met zowel de zuigkracht van de stofzuiger als de frequentie dat deze activiteit wordt uitgevoerd. Gemiddelde zuigkracht is het meest aangeraden voor het reinigen van het Perzisch tapijt. Een te hoge zuigkracht kan het tapijt immers beschadigen en de levensduur ervan aanzienlijk verlagen. Eenmaal per week stofzuigen is meer dan voldoende. Bij veel loopverkeer in huis dan minstens twee keer de stofzuiger ter hand nemen.

Vlekken voorkomen en verwijderen

Ten tweede is het belangrijk om vlekken op een bepaalde, specifieke manier te bestrijden zodat het tapijt niet beschadigd wordt. Wat u zeker moet vermijden is wrijven. Dit is zeer schadelijk voor het tapijt. Bet daarentegen de vlekken op het tapijt met een doek of papier dat kan absorberen. Een handig middeltje voor het verwijderen van vlekken op een tapijt is een spons die gedrenkt is in lauw water en azijn. Overdrijf echter niet met de azijn, een klein scheutje is genoeg. Af te raden is chemische middelen. Deze kunnen de kleuren van het Perzisch kleed aantasten en dat is in de meeste gevallen permanent.

Perzisch tapijt reinigen tips, professioneel Perzisch vloerkleed reinigen uitbesteden = Goedkoop!!!

Het uitbesteden van het professioneel laten reinigen van uw Perzische tapijt is niet duur. Vraag een gratis offerte aan en laat u verassen door de prijs die wij opgeven. Het is zo goedkoop dat u het niet meer zelf gaat doen, gegarandeerd! Vraag nu een offerte aan! Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring in het reinigen van Perzische vloerkleden. Inspiratie nodig? Hier leest u meer over Perzische vloerkleden reinigen.

Vraag offerte of informatie

Vloerkleed Reinigers Zuid Holland

Heeft u een schoon tapijt nodig?

Schakel de vloerkleed reinigers van Schoonmaakbedrijf Schoon in. Deze vloerkleed reinigers zijn specialist op het gebied van vloerkleed reinigen.

Wij zijn werkzaam in geheel Zuid Holland en zijn o.a. vaak te vinden in Rotterdam, Den Haag, Schiedam, Spijkenisse, Papendrecht, Leiden, Zoetermeer, Delft en Oegstgeest.