Ons werkgebied

Tapijtreiniging Rotterdam

Tapijtreining Rotterdam

Wanneer je in Rotterdam en omstreken gebruik wilt maken van een specialist op het gebied van tapijtreiniging kan je gebruik maken van onze dienstverlening. Wij zijn in Rotterdam de specialist in verwijdering van vieze geuren, verwijderen van vlekken en vloerkleed reinigen. Omdat tapijten vaak een kostbaar bezit zijn is het belangrijk dat u een tapijtenreiniging specialist in huis haalt die precies weet wat hij/zij doet. Het schoon maken gebeurd meestal ter plaatse, maar in sommige gevallen wordt het kleed meegenomen voor een grondige behandeling. Het wordt in dat geval gratis opgehaald en teruggebracht. Vraag bij vloerkleed reinigen Rotterdam gratis een offerte aan zodat u van tevoren weet wat de kosten zullen zijn. Voor direct contact gebruikt u het contactformulier. Vul deze volledig in met naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Niet correct ingevuld, dan kunnen wij u helaas niet helpen. U kunt ook bellen met: 0181-64 94 87.

Tapijtreiniging Rotterdam Specialist

Wanneer je een tapijt intensief gebruikt zal dat zeker vuil worden. Het maakt natuurlijk wel een groot verschil wat voor een tapijt je hebt. Je kan een los geweven tapijt hebben maar ook een vast geweven. Een vast geweven tapijt zal niet zo snel vuil worden, maar is het vuil, dat kan het moeilijker worden schoongemaakt. Vooral als het vuil eenmaal is doorgedrongen in het tapijt. Het is echter niet alleen de manier van het weven dat van belang is, ook het soort materiaal. Wanneer je een tapijt hebt waarvan de lussen klein zijn en dicht op elkaar geweven, dan zal het moeilijker zijn om dat schoon te krijgen als er een bepaalde vloeistof op gemorst is. Bij een los geweven tapijt zal het schoonmaken makkelijker zijn. Een van de belangrijkste eisen is dat wanneer er een vloeistof op het tapijt is gemorst dat snel weer schoon te maken. Je moet niet wachten totdat het vuil helemaal is doorgedrongen in het tapijt. Wanneer je een wollen tapijt hebt dan is dat moeilijker schoon te maken dan een die van nylon is vervaardigd. Ook zal een nylon tapijt goedkoper zijn dan een wollen vloerkleed. Ook is nylon beter bestand tegen het ontstaan van schimmels.

Vlekken Tapijt Laten Verwijderen

Vlekken in een tapijt kunnen ontstaan door het morsen van een vloeistof of iets dergelijks. Wanneer er zich zo iets voordoet moet je nooit onbezonnen te werk gaan. Je zorgt op de eerste plaats er voor dat je het juist reinigingsmiddel hebt door het te vragen aan tapijtreiniging Rotterdam. De beste manier om vlekken te verwijderen is dat door middel van een stoomreiniger waarin het juiste reinigingsmiddel is aangebracht. Gebruik ook zo maar niet zonder voorzorgsmaatregelen een stoomapparaat. Op de eerste plaats moet je het vloerkleed zeer grondig stofzuigen. Ga ook nooit met een doek flink wrijven op de plaats van de vlek. Je loopt hierbij dan het risico dat je de vlek helemaal in het tapijt wrijft. Gebruik een goed absorberende doek en leg die op de plaats van de vlek en druk hem licht aan. Dan heb je kans dat een deel van de gemorste vloeistof in de doek dringt.

Tapijtreiniging Rotterdam, droogpoeders

tapijtreiniging rotterdam

Tegenwoordig worden ook steeds meer droogpoeders gebruikt. Hiervoor moet je het droogpoeder over het kleed strooien en met een speciale borstel in borstelen. Na de vereiste wachttijd kan je dan het poeder weer opzuigen met het vuil wat in de poeder is gestrooid. Hier leest u meer over Tapijt reinigen in Rotterdam.

Vraag offerte of informatie

Vloerkleed Reinigers Zuid Holland

Heeft u een schoon tapijt nodig?

Schakel de vloerkleed reinigers van Schoonmaakbedrijf Schoon in. Deze vloerkleed reinigers zijn specialist op het gebied van vloerkleed reinigen.

Wij zijn werkzaam in geheel Zuid Holland en zijn o.a. vaak te vinden in Rotterdam, Den Haag, Schiedam, Spijkenisse, Papendrecht, Leiden, Zoetermeer, Delft en Oegstgeest.