Ons werkgebied

Vlekken in vloerkleed, tips en trucs

Fijn toch, een vloerkleed in de woon of slaapkamer. Geeft sfeer, dempt geluid en is in sommige gevallen zelf goed schoon te maken. Maar een enkele keer komt het voor dat een gemorst goedje in het vloerkleed een lelijke vlek achterlaat die u er zelf niet meer uitkrijgt. Dat is schrikken, wat nu? Blijf ervan af en doe er niets meer aan. Misschien kunnen wij van vloerkleed-reinigen.nl de vlek uit het vloerkleed met onze reinigingsmiddelen- en professionele apparatuur verwijderen. Goed om te weten, onze haal- en brengservice. U hoeft uw kleed niet weg te brengen. Gemakkelijk toch! vlekken in vloerkleed

Niet morsen, maar vlekken in vloerkleed is dat te voorkomen?

Het beste zou zijn om niets te morsen. Wees voorzichtig. In vroeger tijden was een kop en schotel gewoon goed. Tegenwoordig schenken wij de koffie- of thee in bekers die men meeneemt naar de woon en slaapkamers. Iets gemorst is zo gebeurt op een vloerkleed. Denk dan na en gaat niet paniekerig handelen. Geen vlekkenspray voor tapijten in huis? Doe dan niets. Wacht tot de volgende dag als deze wel aangeschaft is. Probeer allereerst de vlek te deppen, neem een doekje met lauw warm water. Laten opdrogen en bekijk hoe de vlek er nu uit ziet. Niet verdwenen? Neem de vlekkenspray en spray de vlek een of twee maal in, goed laten inwerken. Het kan zijn dat u na enige tijd ziet dat de vlek lichter gaat worden. Wacht tot de volgende keer en spray weer een enkele keer op de vlek. Hopelijk gebeurt er iets positiefs en is de vlek verdwenen.

Wat zijn moeilijke vlekken in het vloerkleed?

Moeilijk te verwijderen vlekken uit een vloerkleed zijn koffie, thee, bloed, smeer, teer en urine van huisdieren. Maar ook bijvoorbeeld spaghettisaus, dat zit vol met kleurstoffen. Wij kunnen de helpende hand bieden. Voordat wij uw vloerkleed komen ophalen zijn wij duidelijk wat wij wel en niet kunnen. Sommige vlekken zijn mogelijk ook door ons moeilijk uit het kleed te verwijderen. Uiteraard doen wij er alles aan. Wij behouden ons het recht voor om vloerkleden niet mee te nemen voor reiniging. Kan om diverse redenen zijn. U heeft zelf iets geprobeerd met verkeerde reinigingsmiddelen, kleed is kleur verloren of beschadigd door ouderdom of andere reden.

Offerte vlekken in vloerkleed verwijderen, vul uw gegevens in

Voor wij u een offerte toesturen is het belangrijk dat u alle gegevens goed invult. De maat van het vloerkleed, wol of synthetisch, vlekken of bijzondere vervuiling. Upload ook nog een foto van uw vloerkleed. Dan kunnen wij beoordelen hoe uw kleed eruit ziet. Goed om te weten: u kunt zich wel voorstellen dat een kleed van laten we zeggen 12 m2 te groot en te zwaar is om mee te nemen. Kunnen wij aan huis reinigen.

Vloerkleed Reinigers Zuid Holland

Heeft u een schoon tapijt nodig?

Schakel de vloerkleed reinigers van Schoonmaakbedrijf Schoon in. Deze vloerkleed reinigers zijn specialist op het gebied van vloerkleed reinigen.

Wij zijn werkzaam in geheel Zuid Holland en zijn o.a. vaak te vinden in Rotterdam, Den Haag, Schiedam, Spijkenisse, Papendrecht, Leiden, Zoetermeer, Delft en Oegstgeest.