Ons werkgebied

Vloerkleden laten schoonmaken

Wilt u ook zo graag uw vloerkleden professioneel laten schoonmaken? Vrijwel dagelijks zijn we druk bezig om de binnengekomen kleden van vuil te ontdoen. Het zijn er best veel. Wij bekijken ze nauwkeurig en voorzien de binnen gekomen kleden van een label en uiteraard de datum van binnenkomst. Soms zijn wat langer bezig als blijkt dat een vloerkleed gemaakt is van kwetsbare stoffen. Een vloerkleed met koffievlekken, kattenpisgeur of braakselgeur? Dan hebben wij ook wat langer de tijd nodig om te proberen de vlekken en geuren te verwijderen. Uiteraard doen wij ons best maar helaas lukt het niet altijd. Meer informatie telefoonnummer: 0181-64 94 87. Goed om te weten. Wij komen graag bij u langs als u in de Provincie Zuid-Holland woont.

Hoe reinigen wij vloerkleden

Als uw vloerkleed is geklopt, het zand, fijne kiezelsteentjes, koekkruimels en haren grotendeels uit het kleed met een klopmachine zijn verwijderd, begint het daadwerkelijk schoonmaken van vloerkleden. Met een zogeheten sproei-extractie tapijtreiniger. Reinigingsmiddel gemixt met water onder druk het vloerkleed in stuwen en met heel veel kracht weer opzuigen. Dit schoonmaakproces meerdere keren herhalen tot er geen vuil meer in het kleed aanwezig is, staat bekent als dieptereiniging. Vlekken behandelen wij voor met een gepast reinigingsmiddel. Het drogen kan wat tijd in beslag nemen. Indien nodig herhalen wij de reinigingsmethode opnieuw.

Vloerkleden laten schoonmaken, wat nu?

Als het kleed schoon en droog op de rekken hangt, dan is het vervolg om het vloerkleed tegen vuil te beschermen, ook wel bekend staand als vloerkleed impregneren. Dat houdt vuil tegen, vlekken hechten zich niet snel aan de vezels en het kleed kan er weer een tijdje tegen. Uiteraard wilt u zo lang mogelijk genieten van een schoongemaakt kleed. Schoenen uit. Loop niet met schoenen over vloerkleden. U loopt buiten met schoenen waar vuil en viezigheid aanzit. Ook bacteriën hopen zich in het kleed op. Niet doen! Pak wat vaker de stofzuiger! Echt waar, zeker bij allergieën. Ja weten we, zeker bij hoogpolige kleden bijzonder zwaar maar het loont de moeite! Vlek in het vloerkleed? Direct verwijderen d.m.v. deppen. Beetje lauwwarm water kan al het verschil betekenen.

Vloerkleden laten schoonmaken, offerte aanvraag

Wilt u ons een plezier doen, vraag hier beneden een offerte aan. Voeg voor beeldvorming ook een foto van het vloerkleed toe. Tekst, o ja graag! Zijn er bepaalde vlekken? Heeft uw kat op het vloerkleed geürineerd? Kind gebraakt? Vertel ons even waarom u het vloerkleed wilt laten schoonmaken. Wollen vloerkleed of synthetisch, hoog- of laagpolig? Op bepaalde dagen- en tijden kunt u ook “op aanvraag”, uw vloerkleed bij ons langsbrengen.
Vloerkleden, wilt u ze laten schoonmaken vraag een offerte aan

Vloerkleed Reinigers Zuid Holland

Heeft u een schoon tapijt nodig?

Schakel de vloerkleed reinigers van Schoonmaakbedrijf Schoon in. Deze vloerkleed reinigers zijn specialist op het gebied van vloerkleed reinigen.

Wij zijn werkzaam in geheel Zuid Holland en zijn o.a. vaak te vinden in Rotterdam, Den Haag, Schiedam, Spijkenisse, Papendrecht, Leiden, Zoetermeer, Delft en Oegstgeest.