Ons werkgebied

Vloerkleed reinigen contact formulier

Wilt u contact met vloerkleed-reinigen.nl opnemen? Vul het offerteformulier rechts geheel in of bel met het onderstaand telefoonnummer: een goed gevoel ligt lekker een schoon tapijt Telefoon: 0181-649487 E-mail: info@tapijtenreiniging.nl Postcode: 3214 VB Plaats: Zuid-Holland (Wij reinigen alleen in de provincie Zuid Holland, Rotterdam, Den Haag, Schiedam etc.) KVK: 24292327 (Schoonmaakbedrijf Schoon) Beschrijf uw vloerkleed, wol, synthetisch, Berber vloerkleed of Perzisch tapijt? De maat van het kleed als voorbeeld 1.70 x 2.40 cm. Op de achterzijde van uw vloerkleed is een label die alle eigenschappen weergeeft. Gaat u akkoord met de naar u toegezonden offerte, dan maken wij een afspraak om het kleed op te halen en na een aantal dagen terug te bezorgen. Wij werken alleen in Zuid-Holland! Als service naar de klant bieden wij aan om deze zelf op te rollen. Ook handig dat wij vooraf kunnen bekijken of er vlekken of vuil in het vloerkleed aanwezig is. Ook kunnen wij hoogpolige tapijten schoonmaken.

Vloerkleed reinigen contact formulier

Wij kunnen ook met onze ervaring niet de garantie verlenen dat de vlekken in uw kleed te verwijderen zijn. Als wij uw vloerkleed meenemen voor reinigen, weet u dat wij deze garantie niet kunnen geven. Het is vanaf onze kant mogelijk kleden niet mee te nemen. Voorbeeld: slijtage, vlekken die niet of moeilijk te verwijderen zijn. Uw kleed blijkt nat te zijn? Ja sorry, dan wacht u tot het kleed droog is. Kattenpisgeur, heeft u niet doorgegeven dat het kleed kattenpisgeur bevat, dan berekenen wij extra kosten. Niet akkoord met deze kosten? Dan nemen wij het kleed niet mee!

Wat kost het om mijn vloerkleed te laten reinigen?

Dat hangt van de maat van het kleed af, de vlekken en vervuiling, en eerlijk gezegd ook of uw kleed mee te nemen is? Een groot vloerkleed van bijvoorbeeld 12m2 reinigen wij aan huis. Dat heeft te maken met de afmeting en het gewicht. Het kan een probleem geven als u bijvoorbeeld een houten of laminaatvloer heeft. Ook hier hebben wij aan gedacht. Kan ter plekke geregeld worden. Wij nemen de reiniging machine mee naar u toe, vertellen wat de intensieve reiniging inhoud en nemen ruimschoots de tijd. Dus beschrijf uw vloerkleed. De naar u toegestuurde offerte is geheel vrijblijvend. Lees ook even een interessant bericht over een tapijtreiniger huren wel of niet doen!

Neem contact op

Direct weten wat het reinigen van uw vloerkleed kost? Contact via telefoon is snel opgenomen: bel 0181-649487.

Vraag offerte of informatie

Vloerkleed Reinigers Zuid Holland

Heeft u een schoon tapijt nodig?

Schakel de vloerkleed reinigers van Schoonmaakbedrijf Schoon in. Deze vloerkleed reinigers zijn specialist op het gebied van vloerkleed reinigen.

Wij zijn werkzaam in geheel Zuid Holland en zijn o.a. vaak te vinden in Rotterdam, Den Haag, Schiedam, Spijkenisse, Papendrecht, Leiden, Zoetermeer, Delft en Oegstgeest.