Contact

Een vloerkleed reinigen contact formulier is handig. Beschrijf uw vloerkleed, wol, synthetisch, Berber of Perzisch tapijt? De maat van het kleed als voorbeeld 1.70 x 2.40. Op de achterzijde van uw vloerkleed is een label die alle eigenschappen weergeeft. Gaat u akkoord met de naar u toegezonden offerte, dan maken wij een afspraak om het kleed op te halen. Alleen Zuid-Holland. Als service naar de klant bieden wij aan om deze zelf op te rollen. Ook handig dat wij vooraf kunnen bekijken of er vlekken of vuil in het vloerkleed aanwezig is.

Vloerkleed reinigen, garantie

Wij kunnen ook met onze ervaring niet de garantie verlenen dat de vlekken in uw kleed te verwijderen zijn. Als wij uw vloerkleed meenemen voor reinigen weet u dat wij deze garantie niet geven. Het is vanaf onze kant mogelijk kleden niet mee te nemen. Voorbeeld: slijtage, vlekken die niet of moeilijk te verwijderen zijn. Uw kleed blijkt nat te zijn? Ja sorry, dan wacht u tot het kleed droog is. Kattenpisgeur, heeft u niet doorgegeven dat het kleed kattenpisgeur bevat, dan berekenen wij extra kosten. Niet akkoord met deze kosten? Dan nemen wij het kleed niet mee.

Wat kost het om mijn vloerkleed te laten reinigen?

Dat hangt van de maat van het kleed af, de vlekken en vervuiling, en eerlijk gezegd ook of uw kleed mee te nemen is? Een groot vloerkleed van bijvoorbeeld 12m2 reinigen wij aan huis. Dat scheelt heen en weer reizen om het kleed op te halen en retour te bezorgen. Te grote vloerkleden kunnen wij aan huis reinigen. Dus beschrijf uw vloerkleed. De naar u toegestuurde offerte is geheel vrijblijvend.

Vloerkleed reinigen, contact met ons opnemen

Direct weten wat het reinigen van uw vloerkleed kost? Contact via telefoon is snel opgenomen: bel 0181-649487.
Vul onderstaande contactformulier in of neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens:

Telefoon: 0181-649487
E-mail: info@tapijtenreiniging.nl
Postcode: 3214 VB
Plaats: Zuid-Holland (Wij reinigen alleen in de provincie Zuid Holland, Rotterdam, Den Haag, Schiedam etc.)
KVK: 24292327 (Schoonmaakbedrijf Schoon)

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Wat is uw woonplaats? (verplicht)


Uw bericht


Translate »